Datum objave: 28. Veljača 2017

Shopping centar Dalmare nagrađuje najžene!

Shopping centar Dalmare nagrađuje najžene!
Šibenik News
Šibenik News

Shopping centar Dalmare nagrađuje naj žene! Prvih 20 prijavljenih žena osvajaju dvije karte za projekciju filma LA LA LAND koja će se prikazati u Cinestaru 8. ožujka, u 19 sati.


U povodu Dana žena shopping centar Dalmare i ove godine nagrađuje one s prefiksom naj. Potraga za naj ženama odvijat će se od 1. do 7. ožujka putem Facebook stranice Dalmare centra na kojoj je potrebno staviti sliku vama drage ženske osobe i napisati razlog zašto zaslužuje ovu naj titulu. Požurite jer prvih 20 prijavljenih žena osvajaju mnogobrojne nagrade brendova iz Dalmare centra, posebnu projekciju filma za dvoje u Cinestaru i večeru za dvoje u novootvorenom restoranu Goodfood.

 

One su dio našeg života. One su naše majke, prijateljice, supruge, kolegice s posla. One su jednostavno nezamjenjive. S tim se slaže i shopping centar Dalmare koji povodom Dana žena nagrađuje žene koje najviše zaslužuju prefiks naj. Ključnu ulogu u ovoj potrazi imate upravo vi.

 

 

Kako prijaviti svoju naj ženu?

 

Dovoljno je otići na Facebook stranicu Dalmare centra od 1. do 7. ožujka, staviti fotografiju vama naj supruge, djevojke, šefice, kolegice, prijateljice, sestre, kćeri i ostalih vama dragih ženskih osoba te navesti razlog zašto baš ona zaslužuje titulu najbolje. Nema vremena za nedoumice jer Dalmare nagrađuje prvih 20 prijavljenih najžena s nagradama mnogobrojnih sponzora kao što su Cinestar, Derma Nova, dm, goodfood, H&M, Gyms4you, iWash-uWash, Ghetaldus, Mana, Mango, Sportina, Nike shop, Hervis i Inbox papirnica.

 

Zato ne gubite vrijeme i nominirajte vama dragu žensku osobu jer upravo ona može postati naj žena u režiji Dalmare centra.

 

A do tada, nagradite svoju najdražu žensku osobu shoppingom na Plavi utorak, 07. ožujka kada Dalmare poklanja određene popuste na ženski asortiman poznatih svjetskih i domaćih brendova.

Iz kategorije: Sponozirani članci