Ispiši ovu stranicu
Utorak, 28 Veljača 2017 09:12

Direct Booker: Kako do više gostiju u svom apartmanu ili kući za odmor

Napisao: 
Direct Booker: Kako do više gostiju u svom apartmanu ili kući za odmor

Trendovi na tržištu iznajmljivanja apartmana, soba, vila ili kuća za odmor govore kako se sve više vlasnika odlučuje na provjereni model suradnje s partnerom – organizatorom privatnog smještaja. Besplatno oglašavanje, veća popunjenost i ušteda vremena samo su neki od razloga.

 

 

Direct Booker je vodeći online organizator privatnog smještaja u regiji, sa sjedištem u Dubrovniku, te područnim uredima i franšizama u Šibeniku, Zadru, Splitu, Zagrebu, Crnoj Gori, Sarajevu i Makedoniji. Široka ponuda privatnog smještaja obuhvaća smještajne jedinice od vrhunskih luksuznih apartmana i vila, do studio apartmana i soba.

 

 

Direct Booker vlasnicima nudi mogućnost da prepuste brigu o iznajmljivanju vrhunskim stručnjacima, koji vode preko 4 000 smještajnih jedinica, godišnje odrade preko 50 000 rezervacija i dovedu gotovo 200 000 gostiju godišnje. Prezentacija i on-line prodaja obavlja se na nekoliko stotina partnerskih kanala prodaje, među kojima su i najpopularnije svjetske stranice za rezervaciju smještaja, poput Booking.com-a, AirBnb-a, Expedie itd.

 

 

Ako ste iznajmljivač, i odlučite se na ovakvu vrstu suradnje, ono najvažnije za vas je da:


– nemate troškove oglašavanja
– imate 24-satnu podršku i osobnog booking managera, koji se brine za maksimalnu popunjenost vašeg smještaja, te kontinuirano prati stanje na tržištu
– suradnja je otvorenog tipa ( nemate ekskluzivni ugovor, već prodajete i dalje svojim kanalima prodaje).

 

Uz sve to, ponuda Direct Bookera sadrži i brojne dodatne aktivnosti za vaše goste, ovisno o njihovim željama i potrebama: prijevoz, izlete, najam vozila, vodiče, te još puno raznovrsnog sadržaja.

 

Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu direct-booker.com, ili kontaktirajte regionalnog predstavnika, bez obaveze, na 098/193-6191.

Objavljeno u Sponozirani članci

Galerija slika

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!