Datum objave: 03. Ožujak 2012

Natječaj za oblikovanje plakata 52. MDF-a

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Raspisan je natječaj za najbolje idejno grafičko rješenje i oblikovanje plakata 52. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koji će ove godine trajati 23. lipnja do 7. srpnja. Plakat bi na suvremen i  kreativan način trebao dočarati vrijednosti i značenje ovog festivala, poručuju organizatori koji će autora najbolje rangiranog rješenja nagraditi s 2 tisuće kuna. Odabrani rad bit će primijenjen  na plakatu i drugim tiskanim  materijalima 52. Međunarodnog dječjeg festivala.

Predajom rada autor pristaje na uvjete natječaja. Svi autori svojim sudjelovanjem na natječaju pristaju na objavu i javno prezentiranje radova.  Autor je dužan svoj rad držati tajnim sve do objave rezultata natječaja. Svaki od natjecatelja, autor ili grupa autora, ima pravo sudjelovanja na Natječaju s najviše 3 prijave.

Prijave se dostavljaju isključivo elektronskom poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Potrebnu dokumentaciju moguće je podići na festivalskoj stranici www.mdf-sibenik.com, a rok za predaju natječajnih radova je 01. travnja 2012. godine.

Iz kategorije: Kultura