Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 15 Veljača 2012 01:00

Besplatna šetnja po gradu uz turističke vodiče

Napisao/la: 
Besplatna šetnja po gradu uz turističke vodiče

Besplatno razgledajte svoj grad kako bi ga bolje upoznali i više voljeli, pozivaju vas iz Udruge turističkih vodiča „Mihovil“ koji u ovu i iduću subotu, 18. i 25. veljače organiziraju besplatno razgledavanje grada za sve zainteresirane. Kao i prošle godine, povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča šibenski vodiči organiziraju akciju „"Upoznajmo svoj grad da bi ga više voljeli." Dvije subote za redom, Šibenčani, ali i svi gosti iz ostalih dijelova hrvatske i svijeta moći će u terminima u 10 i 30 te u 14 i 30 prošetati gradom i uz stručnu pratnju licenciranih vodiča saznati sve što ih zanima o poznatoj i nepoznatoj povijesti Krešimirova grada.
Obilazak počinje kod kipa Petra Krešimira IV. u Parku Roberta Visianija, ruta ide od Poljane, Kalelarge do katedrale sv. Jakova. Iz „Mihovila“ pozivaju građane da se odazovu u što većem broju, a ukoliko se radi o većoj grupi potrebno se prethodno najaviti na brojeve telefona 091 560 6116 ili 098 991 0282 kako bi se vodiči uskladili i organizirali grupe.

Kako je razgledavanje izgledalo lani pročitajte na OVOM linku.

Objavljeno u Kultura i zabava

Galerija slika

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!