Utorak, 31 Siječanj 2012 01:00

Vodičke maškare za velike i male

Napisao/la: 
Vodičke maškare za velike i male

Maškarana veljača u Vodicama je počela još ovog vikenda kad je gradonačelnica Branka Juričev-Martinčev predala ključeve grada maškarama.Za cijeli idući mjesec najavljen je bogat program za male ali i velike maškare. Već ovaj vikend održat će se dječji pokladni ples u hotelu Olympia uz DJ-a i Dobre vile, a vodiške maškare otputovat će i u Opatiju i sudjelovati na dječjem karnevalskom korzu na temu Michaela Jacksona. Drugi vikend u veljači rezerviran je za više razrede osnovnih škola koji će u gradskim kafićima organizirati veseli pidžama party, a idući dan, u nedjelju 12. veljače održava se pokladna promenada vrtičke i školske djece po rivi.
18. veljače pod maskama plešu odrasli i to u hotelu Punta, a u nedjelju 19. veljače vodički „Krnje“ poklad Jovan čut će svoju optužnicu. Krivac za sve nedaće koje su Vodičane zadesile u prošloj godini bit će nakon pročitane oporuke spaljen u utorak 21. veljače na vodičkoj rivi, nakon čega slijedi veliko slavlje i ples na otvorenom uz hranu i piće.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!