Datum objave: 07. Prosinac 2011

Božićna predstava za najmlađe u vodičkoj produkciji

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Kulturna Udruga i Produkcija „Daska i Maska“ iz Vodica premijerno je prikazala božićnu predstavu-mjuzikl „Svaki put i svaka staza vode nas do Djeda Mraza“. Predstava je održana proteklog vikenda u OŠ Vodice, za adaptaciju i režiju zaslužan je Ernest Berec, a autor predstave je Vinko Lisjak. Prigodan kazališni komad povodom božićnih i novogodišnjih blagdana namijenjen je najmlađima, a radnju prate vesele dječje pjesmice uz pratnju Djeda Mraza. U predstavi igraju članovi vodičke dramske udruge i najmlađe članice mažoretkinja iz Vodica, a pjesme je uglazbio Neven Cukrov iz Benda Oranž.

Nakon premijerne izvedbe glumce očekuje nekoliko gostovanja diljem Šibensko -kninske županije, tako da će predstava od 12. prosinca pa sve do Božića, igrati u Drnišu, Kninu, Skradinu, Šibeniku i Vodicama.
Ernest Berec, potaknut ovim projektom najavljuje da produkcija "Daska i maska" početkom iduće godine planira postaviti i jedan veći projekt. Radi se o predstavi "Snjeguljica i sedam patuljaka" čija se premijera očekuje početkom travnja 2012.godine.

Iz kategorije: Kultura