Datum objave: 23. Kolovoz 2011

Akcija "Za našu malu" nastavlja se večeras

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Nakon što je 18. kolovoza održana 'Rock večer' u sklopu humanitarne akcije 'Za našu malu' ista se nastavlja manifestacijom Klapska večer. Tako će se u Mediteranskom vrtu sv. Lovre, s početkom u 19.30 h održati aukcija doniranih umjetnina uz nastup klape Maslina. Voditelj večeri je Nikola Urukalo, a cijena ulaznice koja se može kupiti na ulazu iznosi simboličnih 30,00 kuna. Po završetku aukcije ugodna večer humanitarnog karaktera prebacit će se na trg ispred crkve sv. Ivana gdje će nastupiti klape Bonaca, Krka, Kanela i Nas Quatros. Ulaznica će se također moći kupiti na ulazu, a cijena ostaje ista – 30,00 kuna.
Podsjetimo da je na Rock večeri prikupljeno gotovo 13 tisuća kuna, te da je Mjesni odbor Zatona iste večeri obitelji Nikoline Gulin uručio iznos od 4 tisuće kuna. Iznos je to kojeg su mještani Zatona prikupili za vrijeme fešte sv. Roka, 16. kolovoza. Organizatori akcije za pomoć Nikolini su Udruga žena Sv. Antun i glazbena udruga „Šibenski kanal“
Humanitarna akcija 'Za našu malu' za cilj ima prikupiti financijska sredstva koja će biti uplaćena obitelji šesnaestogodišnjoj Nikoline Gulin kojoj je dijagnosticiran karcinom mekog tkiva, a novac se skuplja za liječenje u Padovi, Italija. 
Nikolininoj obitelj možete financijski pomoći i uplatom na žiro račun:
2503007-3201673180 (Nikica Gulin)
 

Iz kategorije: Kultura