Datum objave: 29. Lipanj 2011

Josipa Lisac nakon 20 godina nastupa u Šibeniku

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Glazbena diva Josipa Lisac u Šibeniku je zadnji put nastupila davne 1990. godine, pa je gotovo nevjerojatno da ovdje nije uopće nastupala od proglašenja hrvatske samostalnosti!
Nenamjerna pogreška se ispravlja u utorak 05.07. gala koncertom koji će Josipa održati na Trgu Republike Hrvatske. Iako na otovrenom, koncertni prostor će biti uređen tako da se maksimalno prilagodi atmosferi i ugođaju intimnih koncerata Josipe i pratećeg banda, sastavljenog od vrhunskih glazbenika i redom dobitnika najprestižnijih strukovnih nagrada. Broj ulaznica za ovaj koncert je ograničen, a mjesta su isključivo sjedeća.
    Nakon hvaljenog albuma "Živim po svome" Josipa je nastupala u svim većim gradovima regije, i rasprodala sve dvorane  gdje je održala koncerte, a za spomenuti album stigla se okititi i s nekoliko Porina na prošlogodišnjim dodjelama. Njezina posljednja dva velika koncerta, na splitskim Gripama u veljači i pulskom kazalištu u travnju, pohodilo je ukupno više od 2.000 Josipinih obožavatelja.
  Ulaznice za šibenski koncert u prodaji su od petka 24.06. u Dallas music shopu, Kralja Tomislava 4. Cijena ulaznica u pretprodaji je 80 kn, dok će na dan koncerta iznositi 100 kn. (Grad Šibenik)
 

 

Iz kategorije: Kultura