Petak, 06 Rujan 2019 10:03

Ne propustite večeras i sutra susrete s Igorom Mandićem na FALIŠ - u i u knjižari VBZ

Napisala: 
Ne propustite večeras i sutra susrete s Igorom Mandićem na FALIŠ - u i u knjižari VBZ

 Večeras i sutra, 7. rujna bit će u Šibeniku u znaku gostovanja poznatog publiciste i polemičara Igora Mandića, inače Šibenčanina čiji je otac u Šibeniku imao knjižaru i papirnicu između dva svjetska rata.

 Izdavačka kuća v|b|z organizira u subotu  u svojoj knjižari u Šibeniku susret s njim koji će početi u 12 sati, a na kojem će biti predstavljene njegove knjige koje će se moći u kupiti uz popust. 

Večeras će biti  organiziran veliki intervju s Igorom Mandićem na 3. večeri Festivala alternativne ljevice na Maloj loži. Razgovor s njim vodit će
književna kritičarka Katarina Luketić.

 

Igor Mandić (Šibenik, 1939.) je književni kritičar, esejist, kolumnist, polemičar, urednik, antologičer… Objavljuje književne kritike, socio-kulturološke feljtone, eseje i polemike. Dugogodišnji suradnik mnogih radijskih i televizijskih postaja. Dobitnik je nagrade Hrvatskog novinarskog društva za životno djelo 2005. i Nagrade Kamov za knjigu „Predsmrtni dnevnik“ (2018.). Objavio je više od trideset knjiga kritika, eseja, polemika, monografija, kuharicu i autobiografskih zapisa

 

Erudita, ekscentrik i cinik Igor Mandić uvijek je zanimljiv u svojim uvijek polemičnim javnim istupima.  

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!