Datum objave: 16. Srpanj 2019

Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku imaju novu voditeljicu i vraćaju se na HTV

Diana Ferić
Diana Ferić

Popularna novinarka HTV -a Martina Validžić nova je voditeljica Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, uz već više od 10 godina prisutnog Roberta Ferlina. To je prijedlog urednice zabavnog glazbenog programa HTV -a Elizabeth Homsi, a u tvrtki Šibenik koncert koja organizira Večeri šansone rado su ga prihvatili.

"Uvijek smo imali kvalitetne i k tomu atraktivne voditeljice pa takvu praksu nastavljamo. Martina je elokventna i vrlo spretna i razigrana u komunikacije tako da ćemo ove godine imati voditeljska par na razini čuvenog festivala San Remo. Osim toga, Martina je i "naše gore list" jer je porijeklom iz prominskog kraja kojim se ponosi", kazao nam je Branko Viljac, direktor Večeri dalmatinske šansone.

 

Kada je riječ o muškom dijelu voditeljskog tandema na tom festivalu prvih deset godina su bili vjernu Oliveru Mlakaru, a nakon toga Robertu Ferlinu. No ženski dio se često mijenjao. Podsjetimo, voditeljice su bile Aleksandra Mindoljević, Branka Slavica, Barbara Radulović, Tanja Tušek, Nevena Randeli, Franka Klarić i Uršula Tolj. Inače, prve Večeri dalmatinske šansone vodile su šibenske snage - Ante Viljac i Sanja Polombito.


Večeri dalmatinske šansone i to je novost vraćaju se na HTV koji će izravno na HTV 1 i HR 2. programu  prenositi drugu, finalnu večer, a snimka prve večeri, Večer talijanskih šansona, bit će na programu već nakon tjedan dana.

 

Prezenteri na festivalu bit će Siniša Škarica, Zlatko Gall i Božo Mimica, a organizatori, kao i svake godine pripremaju i slatka iznenađenje. Festival Večeri dalmatinske šansone bit će održan 16. i 17. kolovoza na Ljetnoj pozornici.

Naslovna fotografija. Glorija
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3