Nedjelja, 07 Srpanj 2019 18:33

Prije partijanja i brojnih koncerata,organizatori i prijatelji očistili zapuštenu,a atraktivnu Martinsku

Napisala: 
Prije partijanja i brojnih koncerata,organizatori i prijatelji očistili zapuštenu,a atraktivnu Martinsku

Predstavnici organizatora ovosezonskih koncerata na Martinskoj i šibenskih udruga, uz potporu TZ Grada Šibenika i Grada Šibenika očistili su danas do neprepoznatljivosti Martinsku koja je proteklih 30 godina bila zanemarena, zapuštena i zarasla u korov pokazujući time da tu novootkrivenu festivalsku pozornicu žele pokazati u najboljem svijetlu, znajući da će koncerte na njoj ovog ljeta posjetiti oko 15 000 ljudi.

Očistili su kamp, prilazne putove, postavili kemijske WC, zaštitne ograde, prilaze moru

Ljetna sezona na Martinskoj bit će itekako bogata jer će biti organizirano čak šest festivala. Ta će nova festivalska destinacija ovog ljeta posjetiteljima ponuditi raznoliki glazbeni program namijenjen različitim subkulturama. Program će otvoriti idućeg vikenda već kultni regionalni festival Regius,a njegov organizator Igor Bergam iz udruge P.A.R.K. danas je bio pravi "Stahanovac" u čišćenju te lokacije. Uz taj festival njega bit će održan 'Festivali koji će se uz Seasplash , u organizaciji Pozitivnog ritma te Membrain, Nox, Kanal i Blast festival, a uz to i uvertira u TLM festival - TLM Festival Warm Up. U svakom slučaju. martinska bi, nakon desetljeća zapuštenosti i zanemarivanja,. mogla ponovno postati jedna od brend lokacija u Šibeniku. 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!