Datum objave: 08. Veljača 2019

Ujedinjena šibenska scena elektronske glazbe "Za našeg Hrvoja" nastupa 16. veljače u Discu R

Ujedinjena šibenska scena elektronske glazbe "Za našeg Hrvoja" nastupa 16. veljače u Discu R
Diana Ferić
Diana Ferić

 Humanitarnoj akciji koja se već mjesecima provodi pod sloganom "Za našeg Hrvoja" priključili su se i pripadnici šibenske scena elektroničke glazbe. Ujedinjeni nastupit će 16. veljače u prostorijama 'Disko R' na Ražinama s humanitarnim ciljem kako bi prikupilo što više novca za liječenje Hrvoja Dugopoljca koji je lani teško ozlijeđen u prometnoj nesreći.
Tu je akciju pokrenula ekipa Malonogometnog kluba Rupe te Bruno Marković iz šibenskog kluba međunarodnog udruženja policajaca IPA, inače kolega ozlijeđenog Dugopoljca koji je i sam policajac.

 

Tijekom proteklih mjeseci akciji se pridružilo dosta dobrih ljudi, sportaša, obrtnika, udruga i pojedinaca, a kako je Dugopoljčev brat Ante poznati šibenski DJ (Santiago Batacosta i PaleolitiK), u pomoć su mu priskočili prijatelji i kolege sa scene koji su party za Hrvoja planirali održati u Hangaru bivše vojarne Bribirski knezovi.
Kako je, nažalost, Hangar nedavno u potpunosti izgorio u požaru, za novi prostor pobrinula se ekipa iz Udruge Oksid koja će iduće subote ugostiti DJ-e u svom popularnom klubu 'Disco

 

Ulaz će biti besplatan, a publika će svoje novčane donacije za pomoć ozlijeđenom policajcu moći ubaciti u kutije postavljene po klubu gdje će osim Dugopoljčeva brata Santiaga Batacoste, nastupiti i njegovi prijatelji iz 'Tour de Sound' kolektiva, Bakula i Lawrence Klein (RatCat), Sugadaddy iz Udruge Echo koja je i organizator humanitarnog partya te Amigo, Zorro, Edy C., Mladen DJ Time, Domagoj P, Jeff aka Moveks, Kec, Ante Banić, Marco Basler, Ivan Škugor i Vlade, piše ŠibenikIN.


  

Iz kategorije: Kultura