Datum objave: 14. Srpanj 2018

Prva večer Regiusa ispunila sva očekivanja, luda zabava nastavlja se večeras

Prva večer Regiusa ispunila sva očekivanja, luda zabava nastavlja se večeras
Diana Ferić
Diana Ferić

Nizozemski bend My Baby, headlineri sinoćnje, prve večeri festivala Regius oduševio je publiku, kako piše RedCat.

 

Regius se ove godine održava osmu godinu za redom i jedan je od najdražih šibenskih glazbenih festivala. My Baby zvuče kao da su kakvim vremenskim strojem upravo ispali iz šezdesetih, ali sound im je današnji, moderan, originalan i jako moćan. Mršavica s gitarom i pjevačica ima energije kao cijela hrvatska nogometna reprezentacija, a njih troje zajedno zvuče kao da ih je na pozornici duplo više.

 

Oni koji ih dosad nisu imali prilike čuti, noćas su bili oduševljeni jer su u bendu koji krasi silna energija i odličan scenski nastup otkrili pravo malo diskografsko blago.


Prve večeri osmog Regiusa na binu su se popeli i Diskodelija, Svemirku, Krank švester i ABOP, a sudjelovali su i Škalja i Sokol odnosno Rofellos i Marac koji su radili b2b za kraj tuluma u bivšoj tvornici.

 

U sklopu Regiusa ove je godine i kamp, a osim što su stigli internacionalni bendovi izvan regije, sve ostalo je uobičajeno – baš kako treba biti.
- Ovo je punkerski festival na kojem nema kiča, šminkanja okružja i previše filozofiranja – kaže Igor Bergam, neumorni šibenski promotor, organizator, ćaća Regiusa, Kulturaljke, kum Membraina i vitez RatCata.

 

Luda zabava večeras se nastavlja nastupima izvođača She Loves Pablo, Kreše Bengalke, Soviet Soviet, Ogenj, Surke i NiceHella, Tonka Mikulandre koji će se na Regiusu DJ setom oprostiti od svog desetogodišnjeg projekta Sweet Sound of Summer.

 

Dođite svi u TEF, podržite organizatore koji dovode u Šibenik nove bendove i izvođače kako biste u vlastitom dvorištu mogli uživati u super glazbi, poziva RedCat.

 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: