Datum objave: 04. Srpanj 2018

Rasprodan koncert THE FRAJLI na tvrđavi svetog Mihovila, početak pomaknut na 22 sata

Rasprodan koncert THE FRAJLI na tvrđavi svetog Mihovila, početak pomaknut na 22 sata
Diana Ferić
Diana Ferić

Rasprodan je, kao što se i očekivalo, koncert THE FRAJLi na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku koji će se održati u subotu, 7. srpnja, ali ne s početkom u 21 sat, kako je bilo najavljeno nego u 22 sata. Do promjene je došlo zbog utakmice četvrtfinala Hrvatska –Rusija na Svjetskom prvenstvu jer su organizatori procijenili da će sigurno biti puno onih koji će željeti uživati u jednom i drugom događaju.


Tako će zidinama tvrđave Sv. Mihovila odjekivat će pjesma, ljubav i smijeh, sve ono što The Frajle jesu. Četiri dame, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na svojim koncertima satima drže publiku napetom i na nogama, izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske, svojih vlastitih pjesama do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe pjesama, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi te puno pozitivne energije i radosti.
Sve to spojit će se u jednu nezaboravnu noć pod zvjezdanim nebom, s pogledom na more, uz ljetni povjetarac i najpoznatije pjesme ove uistinu posebne glazbene četvorke.

 

Svoj veliki koncert u Dalmaciji Frajle su najavile zavodljivim taktovima aktualnog singla, Nije ovo tuga, a da ih publika na Jadranu željno iščekuje govori i činjenica da je koncert na Tvrđavi Sv. Mihovila rasprodan.
 

Iz kategorije: Kultura