Ponedjeljak, 02 Srpanj 2018 12:34

Uskoro otvaranje nove šibenske ljetne plesne pozornice:Premijerno nastupa Toto Chiavetta

Napisala: 
Uskoro otvaranje nove šibenske ljetne plesne pozornice:Premijerno nastupa Toto Chiavetta

Novu ljetnu šibensku pozornica „The Cave“, ovog puta na ulazu u pećinu koja se nalazi na mjestu na kojem se nekad održavao festival Terraneo, otvorit će u petak, 6. srpnja svojim premijernim nastupom svjetski poznati talijanski DJ Toto Chiavetta s labela Innervisions.
Pozornica se nalazi u jednom zaboravljenom amfiteatru ispred pećine i već joj tepaju da je najljepši novi prostor za plesanje ovoga ljeta na Jadranu. Do kraja rujna tamo će, u organizaciji šibenskih promotora i udruge RatCat, biti održano nekoliko sličnih događanja na kojima će nastupiti DJ-i iz cijeloga svijeta.

 

- Šibenik je postao bogatiji za još jednu atraktivnu glazbenu lokaciju i nadam se da je ovo samo prvo u nizu ovakvih događanja koji su itekako dobro došli u našem gradu. Obišao sam lokaciju i pozornica stvarno ima posebnu čar. Nalazi se na lokaciji gdje se nekada održavao Terraneo festival kojeg nažalost više nema, ali ovakvi događaji dokaz su da odlaskom tog festivala glazbena priča koja je tada počela u Šibeniku nipošto nije stala već se itekako razvija. Naravno da je event bitan i s turističkog aspekta jer je ovakva pozornica još jedna dodana vrijednost turističke ponude u našem gradu u koji sve više dolaze upravo mladi ljudi željni dobre zabave – ističe direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.
Za party otvorenja nove šibenske ljetne pozornice najavljuju čaroliju zvuka i svjetla za što će se pobrinuti Mediteran Produkcija, a osim headlinera Tota Chiavette u 'pećini' će nastupiti i ponajbolji šibenski DJ-i Lawrence Klein, Bake Junior i Tomislav Rupić.

 

-Zajedno s partnerima iz lokalne samouprave uredili smo taj zaboravljeni i zapušteni prostor i jedva čekamo otvoriti u petak sezonu te pokazati svijetu još jednu šibensku atrakciju – kazao je Andrija Bakula, predsjednik udruge RatCat koja je posljednjih mjeseci u Šibeniku organizirala brojne partye na kojima su nastupili DJ-i iz Hrvatske i inozemstva, Petar Dundov, Brian Cid, After Affair, Kristijan Molnar, Felver i mnogi drugi.
Toto Chiavetta rođen je u malom gradu u Cataniji na Siciliji i jedan je od najboljih predstavnika 'deep organic techno' zvuka. Redovno nastupa s najjačim DJ-ima svijeta i kao producent objavljuje za najbolje labele kao što su Innervisions, Yoruba, Ibadan, Defected, Soul Heaven i AtJazz Record Company.

 

Party je u petak, 6. srpnja, od 22 sata, a lokacija se nalazi na ulazu u bivšu vojarnu Bribirski knezovi, na cesti između Šibenika i hotelskog naselja Solaris. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio., prenosimosa ŠibenikIN-a.

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!