Datum objave: 02. Lipanj 2018

Kolekcija haljina Sani design by Đina Grbin s Arsenovim likom predstavljena na Monturi u Splitu

Kolekcija haljina Sani design by Đina Grbin s Arsenovim likom predstavljena na Monturi u Splitu
Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska modna kreatorica Đina Grbin i njezin modni brend Sani Design predstavili su na najprestižnijem modnom događanju u Dalmaciji, na revija Montura Fashion Destination svoju kolekciju haljina. Na nekima od njih bio je, diskretno apliciran lik Arsena Dedića, koji ju je, što ne krije, i inspirirao sa svojom životnom filozofijom.

 

Ne što je naša, ali je njena kolekcija bila jedna od najzapaženijih o čemu su svjedočili komentari publike u kojoj su prevladavale žene. Primijetile su kako su haljine nosive i ženstvene što ne čudi jer Đina želi njima upravo istaknuti žensku ljepotu i seksualnost.

 

Đina se na toj reviji predstavila prvi put i takos našla među nizom poznatih modnih imena. Nastupili su Elfsi, Šime Kovačević, Ivana Cvrlje, Arileo Duchees by Snježana Mehun, Identity by Igor Đuga, Milipointwo, Anamarija Asanović, Ana Kujundžić, Karin Design by Katarina Cvitković, Etno Mot by Eleonora Tomić, Showroom by Antonela Gregorović, Callegari talijanska škola za modu i dizajn, Becha by Božena Bratović Smolić, Sani Design by Đina Grbin, Umjetnička škola Split.

Nastup na Monduri Đini Grbin je omogućilo Udruženje obrtnika Šibenik.
 

Iz kategorije: Kultura