Datum objave: 17. Svibanj 2018

Marko Škugor s Ivanom Ergić snimio spot za novu pjesmu 'Ako projdemo'

Marko Škugor s Ivanom Ergić snimio spot za novu pjesmu 'Ako projdemo'
Diana Ferić
Diana Ferić

Za novu pjesmu "Ako projdemo" uspješni hrvatski glazbenik Marko Škugor tvrdi da je najljepša koju je dosad otpjevao. Pjesmu potpisuje vrhunski autorski dvojac, Neno Ninčević i Miro Buljan, aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović. U spotu se Marku pridružila i bivša missica Ivana Ergić, prenosimo s portala Index.hr.

 

"Pjesma 'Ako projdemo' je zasigurno jedna od najsnažnijih i najljepših pjesama koje sam dosad otpjevao. Legendarni autorski dvojac Neno Ninčević i Miro Buljan su opet napravili pjesmu za sva vremena. Sve to je u jednu modernu glazbenu priču uklopio Igor Ivanović, a za spot je glavni i odgovorni bio Željko Petreš. Velika hvala, po meni, našoj najljepšoj missici do sada - Ivani Ergić na sudjelovanju u ovom projektu i na fenomenalno odrađenoj ulozi", rekao je Marko.

 

Marko i Ivana su spot snimali u Šibeniku te u Gold Rays Luxury Resortu u Primoštenu.

 

Ova pjesma naći će se i na novom Markovom albumu "Samo s tobom sam upoznao ljubav", koji bi se uskoro trebao naći u prodaji. Album će zasigurno postići uspjeh, baš kao i njegov album prvijenac "Dalmatinska vilo" s kojim se dugo zadržao na top-listi najprodavanijih. Marko ističe da svoju karijeru gradi čvrstim koracima, a vrhunac njegovog dosadašnjeg rada je bio koncert u ožujku u Lisinskom. Koncert je bio rasprodan čak 12 dana unaprijed, a publika ga je nagradila s nekoliko stajaćih ovacija.

 

Marko se nedavno sa suprugom Ivanom uputio na romantično putovanje u Veneciju i San Francisco, a nakon toga očekuju ga brojni nastupi ovog proljeća i ljeta. Tako će 30. svibnja nastupiti u Makarskoj, a dan kasnije u Jakobskom Dolu. Na Krku nastupa 3. lipnja, 8. lipnja u zagrebačkom Buzinu, a dan kasnije je na CMC festivalu u Vodicama. Potom ga očekuju nastupi u Ivancu 14. lipnja, Bakru 23. lipnja i Ričicama 24. lipnja.
Škugor je prošlog ljeta privukao pažnju javnosti videom s jedne svadbe, a njegova izvedba pjesme "Samo s tobom sam upoznao ljubav" dirnula je sve, od mladenaca preko kumova do gostiju.

Mladenka i kuma brisale su suze s lica, a oči nisu ostale suhe ni drugima. "Vjenčanje iz bajke", napisao je pored snimke.
 

Iz kategorije: Kultura