Srijeda, 21 Veljača 2018 10:54

Predstava za kojom luduje ženska publika skoro pa rasprodala dvoranu na Baldekinu

Napisala: 
Predstava za kojom luduje ženska publika skoro pa rasprodala dvoranu na Baldekinu

Dame biraju – Altteatar Sarajevo je jedna od najgledanijih komedija svih vremena koja je zapalila kazališne dvorane gdje god je igrala u zadnje dvije godine a jedna od najvećih nagrada za ove izvrsne sarajevske glumce je zasigurno oduševljenje s kojim ih dočekuje ženska publika. U Splitu su se i ovaj put nakon 18 izvedbi u rekordnom roku rasprodale dvije izvedbe u jednoj večeri, Dubrovnik je već drugi put rasprodao sportsku dvoranu a prvo gostovanje ove hit komedije u Šibeniku nije ni malo u zaostatku za ostatkom Hrvatske – u prodaji je ostalo još jako malo ulaznica tako da će sarajevska kazališna senzacija zasigurno u raspored budućih gostovanja uvrstiti Šibenik za reprizna izvođenja.

 

DAME BIRAJU je urnebesni kazališni hit koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza a predstava je postala i jedinstveni teatarski “LADIES NIGHT” na koji dolaze prijateljice u grupama na najbolji ženski provod.. Obožavateljice ovu predstavu gledaju sada već i desetke puta jer svaki put nudi nešto novo.

 

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja – na sarajevski način uz ogromnu dozu poznatog bosanskog humora. Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

 

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa, a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta uz 100.000 gledatelja a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije.

 

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije. Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Mak Čengić, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

 

Ulaznice za predstavu su u prodaji u sustavu EVENTIMA online I na prodajnim mjestima u mjenjačnicama EXCLUSIVE CHANGE u Kauflandu I Dalmar Šibenik te kioscima TISKA I TISAK MEDIA.

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!