Datum objave: 11. Prosinac 2017

Slobodanka Boba Đuderija promovira u Šibeniku svoju knjigu „Marčelina - nisam vam sve rekla“

Diana Ferić
Diana Ferić

Knjiga Šibenčanke sa splitskom adresom Slobodanke Bobe Đuderije „Marčelina - nisam vam sve rekla“ bit će u Šibeniku promovirana večeras u 18 sati u Gradskoj knjižnici. Knjigu će predstaviti autorica, a moderator će biti pisac Emir Imamović Pirke.


Slobodanka Boba Đuderija popularna je blogerica koja se potpisuje kao Marčelina, autorica knjige ljubavne poezije, urednica portala E-ćakule, kolumnistica niza portala od E-novina do Danas.hr-a.
Ova spisateljica infišana u Split, ljubav, humor i poštenje širu je prepoznatljivost stekla opisujući vlastiti položaj, kad mlada obrazovana žena želi preko nacionalne crte, ali ne može (priča “Četnikuša”). Poslije su došle kolumne, pobjeda na natječaju erotske priče, gostovanja, živa internetska aktivnost. Sve je to na koncu dovelo do knjige,


Slobodanka Boba Đuderija rođena je 1963. u Šibeniku, a od 1965. živi u Splitu i na Čiovu. Piše i govori engleski, francuski i talijanski, uglavnom se bavi prevođenjem, a često je angažirana i u turizmu kao licencirani turistički vodič.
Prvi javni literarni istupi zabilježeni su na blogu 'Marchelina' i u Slobodnoj Dalmaciji gdje je objavljivala kratke humoreske u podlistku Pomet, pod uredničkom 'diktaturom' Ćiće Senjanovića.
Pisala je za mnoge portale i tiskane medije u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Tri godine pisala je stalnu kolumnu na portalu Net.hr.
Objavila je zbirku poezije 'Morske erotske' (2007., IK-7 Kaštela), zbirku priča 'Marčelina – kompilacija erotsko-domoljubnih kompilacija' (2011., Jesenski&Turk) i 'Zovem u vezi posla' (2016., Adamić).
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3