Datum objave: 29. Studeni 2017

Uključite se svojim fotkama u pripremu izložbe 108. godina šibenske gimnazije

Diana Ferić
Diana Ferić

Posebnom izložbom na kojoj sa fotografijama koje posjeduju mogu sudjelovati svi koji to žele, a odnose se na šibensku gimnaziju  bit će u prosincu obilježeno 108. godina njezina postojanja  te 80 godina od izgradnje zgrade u kojoj je smještena.

Organizator izložbe je Udruga Disco Gimnazija uz sudjelovanje i podršku ravnatelja Gimnazije, Josipa Paića, te Grada Šibenika i Turističke zajednice grada Šibenika,a bit će postavljena u Galeriji svetog Krševana od 15. do 29. prosinca.

Organizatori pozivaju sve gimnazijalce i gimnazijalke u Šibeniku i izvan njega da prekopaju kutije uspomena i provjere čuvaju li još sjećanja koja bi podijelili s javnošću.

-Pozivamo sve koji žele sudjelovati da nam pošalju fotografije, skice, crteže gimnazije uz koje ih vežu nekakve uspomene. Nije važno da su iz grada, mogu tu biti i bivši gimnazijalci koji su ovdje proveli jedno vrijeme svog života. Uspomenama želimo sagraditi zid između prošlosti i budućnosti institucije koja je uvelike obilježila život Šibenika – poručuju organizatori.

Svi koji žele sudjelovati mogu kontaktirati organizatore E-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko Facebook stranice Udruge Disco Gimnazija (https://www.facebook.com/Disco-Gimnazija-%C5%A0ibenik-7080-356873961069994/ ).


Materijali se zaprimaju do 8. prosinca.

U pripremi tog događanja sudjeluju i sadašnji učenici Gimnazije Antuna Vrančića, a na otvaranju izložbe nastupit će i klapa Gimnazijalke pod stručnim vodstvom profesorice Lorane Antunac.
 

Iz kategorije: Kultura