Datum objave: 11. Rujan 2017

Počinju besplatne radionice za mlade u tzv. narančastoj zgradi u Šibeniku

Počinju besplatne radionice za mlade u  tzv. narančastoj zgradi u Šibeniku
Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski KLUB MLADIH ENTER organizira ovog mjeseca tri radionica u Narančastoj zgradi na Banju,a financiraju se sredstvima Ministarstva za demografiju,obitelj,mlade i socijalnu politiku. To su:
DJ radionica:
koja je zamišljena kao druženje uz glazbu, upoznavanje sa osnovama dj-anja i modernim dj alatima. Svrha radionice je da se zainteresiranima približi pojam dj-anja, te da nauče osnove istog.
Radionica će se održati u 4 termina u trajanju od 18 do 21 h.
1. termin - 15.09. upoznavanje polaznika radionice, razgovor o događajima bitnim za razvoj moderne dj kulture , razgovor o dj tehnikama i instrumentima.
2. termin - 16.09. upoznavanje sa osnovnim dj mikserom i trenutno najpopularnijim softverom za dj-anje, Native Instruments Traktorom.
3. termin - 22.09. upoznavanje i rad sa Pioneer CDJ playerima i njihovim softverom za pripremu i organizaciju glazbe, Rekordboxom
4. termin - 23.09. evaluacija i druženje uz dj-anje sudionika radionice.
Voditelji i moderatori radionice su Šibenski dj entuzijasti.
Vegaonica:
Na vegaonici će svi polaznici moći naučiti kako se rade sirove torte i kolači. Planirane su dvije radionice, koje počinju sredinom rujna. Naravno da će oni koji budu na radionici imati priliku i degustirati, a sigurni smo i uživati u slasnim preparacijama.
Radionica izrade namještaja:
počinje 24.09.2017. godine u 18h, također kao i prethodne dvije, u prostorijama Narančaste zgrade na Banju. Plan je izrada funkcionalnog namještaja kojeg koristimo u svakodnevom životu.

Sve radionice traju po tri sata i kako je broj polaznika ograničen bilo bi dobro da se odmah prijavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. tako što ćete poslati: ime, prezime, broj mobitela i naziv radionice na kojoj želite sudjelovati.
Radionice su BESPLATNE, a financirane su od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Iz kategorije: Kultura