Datum objave: 11. Rujan 2017

Prijavite se na Split fotomaraton koji se održava 16.rujna

Diana Ferić
Diana Ferić

Split fotomaraton 2017. održat će se, u organizaciji Fotokluba Split, u subotu 16. rujna 2017, a start natjecanja će biti u 11 h na Prokurativama ispred kavane Bellevue.

 

Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji moraju fotografirati određen broj fotografija prema zadanim temama i fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.
Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina.

 

Partner ovogodišnjeg Split fotomaratona je udruga Naš Hajduk, a jedina tema koja je poznata prije samog natjecanja zove se „Za sva vrimena!“. Pobjednik te teme kao nagradu dobit će dres Hajduka s potpisima svih prvotimaca Hajduka, a ukupni pobjednik fotomaratona loptu s potpisima svih prvotimaca. Popis svi nagrada i pravila natjecanja možete pogledati na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/Split.fotomaraton2
Prijave traju od 4.rujna.2017. do 15.rujna 2017. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve iznosi 80 kn. Za sve natjecatelje koji se prijave do 11.rujna osigurana je i natjecateljska majica u željenoj veličini.

 

Prijavu (Ime i prezime, adresu,godinu rođenja,broj mobitela, veličinu majice, te dokaz o uplati kotizacije) šaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kotizaciju možete uplatiti osobno u Fotoklubu Split, (Marmontova 5) ili putem Internet bankarstva ili opće uplatnice na žiro račun HR0623300031100132273 s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2017. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).

 

Split fotomaraton podržavaju: Splitsko-dalmatinska županija, udruga Naš Hajduk, Anigota, DigitalFoto magazin, Yellow Store Split, Lumis, Fototeh grupa, Prizma, Foto Dalmacija, Tiskara Dvornik, Časopis Meridijani, Cineplexx, Karting Arena Split, FantaSTikon, Kinoteka Zlatna vrata, Gradska knjižnica Marko Marulić, Corto Maltese freestyle food, DeBelly,Matoni, Terminal F, Bepa, Zora bila, UJE oil bar, Artičok,Zinfandel,Mirakul Pizza Split, LAB Split- Craft Brewery, Dalmatinski portal, DalmacijaDanas, fotozine.org i split.com.hr.
 

Iz kategorije: Kultura