Datum objave: 06. Rujan 2017

Nema ničega bez Šibenčana:Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin proslavili srebrni pir

Nema ničega bez Šibenčana:Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin proslavili srebrni pir
Diana Ferić
Diana Ferić

Tihana Harapin Zalepugin česta je gošća Šibenika,a često je izjavljivala kako joj je Šibenik divan i kako voli u njega doći. Brojne su se šibenske manekenke pod njezinom palicom otisnule u manekenske vode, njezina je profesija i dalje veže za Šibenik. Zbog toga bilježimo vijest koju su prenijeli nacionalni mediji da je sa svojim suprugom Sašom Zalepuginom, poznatim novinarom i TV voditeljem koji je desetljećima, zahvaljujući malim ekranima bio stalni gost našim domovima proslavila 25 godina braka. Zanimljivo je da je na zabavi, u us kom krugu njihovih prijatelja bilo čak dvoje Šibenčana – Loredana Bahorić s kojom je započela manekensku karijeru sedamdesetih godina prošlog stoljeća i poznati glazbeni menadžer Zoran Škugor.

 

Ona je sinoć nosila srebrnu tuniku, a on srebrnu kravatu – tako su modno usklađeni, ne slučajno u srebrnom izdanju, svoj srebrni pir proslavili modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i legendarni bivši TV voditelj i urednik Saša Zalepugin. S kim i kako su se sinoć proveli, te poneku tajnu uspješnog braka, Tihana je ispričala za portal Gloria.hr.

U poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak, baš onom u kojem su prije točno 25 godina imali svadbeni ručak, supružnici Tihana Harapin Zalepugin i njezin dvadeset godina stariji, 86-godišnji suprug Saša Zalepugin proslavili su srebrni pir. 'Bilo je jako sentimentalno na slavlju, jer smo okupili ljude s kojima smo to odradili prije dva i pol desetljeća. Bio je tu naš matičar Drago Muhić, zatim kum, glazbeni menadžer Zoran Škugor, službeni fotograf Ivan Balić Cobra i moja najbolja prijateljica Loredana Bahorić. Bilo nas je ukupno osam', otkrila je Tihana dodajući da su se dogovorili da će odjenuti nešto srebrno, pa se on odlučio za kravatu, a ona za tuniku s potpisom domaćeg dizajnera Igora Dobranića.

Poznati par se upoznao još 1974. godine kad su zajedno radili, no ljubav im se dogodila 14 godina kasnije, kada su surađivali na zadnjem izboru za Miss Jugoslavije ’88.
Tihana se prisjetila dana kad ju je Saša zaprosio, a potom i vjenčanja. 'Zaprosio me na Ibizi, baš na njegov rođendan, u srpnju. Odmah mi je tada rekao da bi volio da se na moj rođendan, za mjesec i pol dana, i vjenčamo. Tako je i bilo', ispričala je Tihana i otkrila da su svadbu imali u restoranu, nekad legendarnom, 'Kod Drageca' u sklopu Muzeja za umjetnost i obrt. Na svom je vjenčanju nosila dugu bijelu suknju i bijeli sako, nije to bila klasična vjenčanica. U ruci je pak držala buketić bijelih orhideja. 'Došlo nam je puno ljudi s kojima smo se tada družili, došli su i Ćiro Blažević, Dimitrije Popović i mnogi danas poznati. A sutradan smo opet imali svadbeni ručak, u Okrugljaku, za uži krug', rekla je.

Saša Zalepugin odlično se oporavio od operacije kuka kojoj je podvrgnut u veljači ove godine, tako da je sretni par i ovo ljeto, kao i svih proteklih bračnih godina, proveo na Hvaru.
A ako nekoga treba pitati kako sačuvati sretan brak, onda su to ovi supružnici! 'U brak je važno ući kao formirana osoba jer se od oba partnera traži tolerancija i uzajamno usklađivanje, ne može niti jedan tvrdoglavo tupiti svoje i držati se samo svojih principa. Jedino tako će ih, kad nestanu fizika i kemija, spajati prijateljstvo u kojem se opet treba truditi uživati u malim stvarima, upriličiti si svakodnevne male radosti. Nikako ne skupljajte negativne emocije, ne liježite u krevet s problemom, raščistite ga dok ste još budni. Dopuštene su male tajne među supružnicima, poput malog crnog fonda, ali neka to ne ide dalje od toga…', konkretna je Tihana Harapin Zalepugin.

Iz kategorije: Kultura