Datum objave: 09. Kolovoz 2017

Predstavljamo natjecateljica na izboru Miss mama:Oljga Perkov,turistički vodič,kuglačica,plesačica zumbe

Diana Ferić
Diana Ferić

Među natjecateljicama na ovogodišnjem hrvatskom izboru za najljepšu mamu „Miss mama“ je i jedna primoštenska nevista, porijeklom iz Rusije – Oljga Perkov.

Rođena je 1969. godine u Moskvi gdje je studirala Akademiju financija uz vladu RF, međutim, zbog rata u Hrvatskoj nije je nikad uspjela nostrificirati.
Veći dio života u Hrvatskoj posvetila je svoje troje djece koji su danas već odrasli – Andrea ima 24, Estela 18, a , Bruno 16 godina morala. Kada su stasali odlučila se zaposliti da im pruži, kako kaže. što bolji život. Položila je vozački ispit i potom dobila licencu turističkog vodiča, prvo za Šibensko-kninsku, a zatim za Splitsko-dalmatinsku županiju te licencu voditelja turističke poslovnice i predavača ruskog jezika za odrasle.

„Na natječaj sam se prijavila doslovce u zadnji tren, djelomično na nagovor djece, a uvelike sa željom da nadjačam samu sebe. Jako me privlače nova poznanstva jer smatram da su u životu najvažniji ljudi koji nas okružuju“, kaže ta simpatična žena koja je očito sklona i izazovima.

Slična iskustva s natječajima ljepote nemam, a priznaje da još nije ni svjesna toga da će se naći na izboru za miss mamu Hrvatske.

Inače je vrlo svestrana i ima puno hobija – voli slikati uljem na platnu, ide na tečaj zumbe i trbušnog plesa, a posljednjih godina najviše uživa u igranju balotama. Zajedno sa svojim kolegicama, primoštenskim balotašicama sudjeluje u turnirima na turnirima na kojima su osvojile dosta nagrada.

Iz kategorije: Kultura