Ponedjeljak, 07 Kolovoz 2017 18:45

Ne propustite:Sevdalinke u izvedbi Bože Vrećo na tvrđavi sv. Mihovila u pratnji M. Tadića

Napisala: 
Ne propustite:Sevdalinke u izvedbi Bože Vrećo na tvrđavi sv. Mihovila u pratnji M. Tadića

Božo Vrećo, jedan od najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba, nastupa 11. kolovoza u Šibeniku na Tvrđavi sv.Mihovila,a prema izjavama to mu je jedna od najvećih izazova ovog ljeta.

 

Na repertoaru Bože Vreće na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu, uz tradicionalne sevdalinke, naći će se i Vrećine autorske sevdalinke, a da bi koncertni doživljaj bio potpun, pridružit će mu se i sjajni glazbeni gosti Miroslav Tadić (gitara) i Marko Louis (klavir, tarabuk), što mu je, kaže posebna čast.

 

Čovjek anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše održava koncert na Tvrđavi sv.Mihovila u Šibeniku. Na ovom, iščekivanom koncertu, uz tradicionalne sevdalikne uvrstit će i one autorske. Božo je jedini koji i dalje piše i stvara sevdalinke, a svojim je stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove sevdalinke.

 

Gledatelji ovog koncerta uživat će u neponovljivim a capella izvedbama sevdalinki, a Božina muško-ženska dualnost donijet će posebnu dramatičnost i vizualnost koja će rezultirati koncertom za pamćenje.
Vrećo je do sada je objavio četiri studijska albuma, a posljednji pod nazivom “Pandora”. U ljetnim mjesecima 2017. izaći će i njegov peti album, „Božo Vrećo- live in Paris“ – radi se o snimci live koncerta iz čuvenog pariškog Théâtre Le Palace.


 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!