Datum objave: 15. Srpanj 2017

FOTO:Prva večer Regius festivala oduševila i rasplesala publiku,kulminacija slijedi večeras

FOTO:Prva večer Regius festivala oduševila i rasplesala publiku,kulminacija slijedi večeras
Diana Ferić
Diana Ferić

Ljubitelji dobre, urbane glazbe u Šibeniku i gosti Šibenika uživali su sinoć u prvoj večeri 7. Regius festivala koji se održava na lokaciji bivšeg TEF –a, a za razliku od splitske Ultre nije bilo masovnih privođena zbog droge. Publiku su rasplesali uigrani Kojoti i Ripper i njegovi Pipsi, ali je koncert večeri ipak bio nastup beogradskog benda „Artan Lili“. Prvu večer je otvorio šibenski bend „Ponte del Karla“. Šteta je što im šibenska publika svojim masovnijim dolaskom nije iskazala potporu.

Večeras slijedi nova doza odlične rock and roll priče. U 21 sat počinje glazba po izboru Škalje & Sokola, a nastavlja se ovim nastupima bendova Čudnoređe, Stereo banana, TBF, Songkillers, Kontradikshn i Nicehell & Santiago Batacosta
„Iznimno nam je drago što večeras dočekujemo slavljenički raspoložene TBF-ovce koji obilježavaju 20 godina od albuma 'Ping-pong', uvijek dobro raspoložene Songkillerse, ali i neka novija imena iz regije - Čudnoređe, Kontradikshn i Stereo Banana, duo koji je razvalio na ovogodišnjem Exitu. Produkcija, zvuk, vizualni izgled lokacije, sve je to otišlo korak naprijed u odnosu na prethodna izdanja Regius festivala i publika je to ove godine prepoznala“ izjavio je Igor Bergam, predsjednik Udruge P.A.R.K. koja organizira Regius festival.

FOTO: Danijel Ferić

Iz kategorije: Kultura