Datum objave: 11. Lipanj 2017

Tko je ukrao ples? - godišnja plesnu produkcija članova Udruge "Kulturni krug"

Tko je ukrao ples? - godišnja plesnu produkcija članova Udruge "Kulturni krug"
Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga građana "Kulturni krug" koja djeluje u Šibeniku održala je, pred oduševljenom publikom, svoju godišnju plesnu produkciju pod nazivom "Tko je ukrao ples?“, kao rezultat plesnih radionica za djecu i odrasle čija je voditeljica Maja Laurić. Ona je i osmislila cjelokupni koncept produkcije.

 

U prvom dijelu programa nastupile su polaznice dječje radionice pod imenom Plesne točkice, nakon kojih su slijedile neke od polaznica radionica za odrasle - Antica Štokić, Jelena Kundid Milovac, Josipa Čeko, Nataša Gašperov, Sanja Gačanin i Tina Ateljević s točkom "Dancing at work". Večer su završili Elvis Patača i Lucija Balja, plesni dvojac koji je izveo koreografiju s akrobatskim elementima.

 

Udruga građana "Kulturni krug" djeluje u prostorijama udruge Dječji Grad, na adresi Nikole Tavelića 13, a plesne radionice namijenjene su djeci od 5 godina starosti na više dok radionice za odrasle nemaju dobnih ograničenja. Voditeljica radionica Maja Laurić školovala se u Italiji po metodi Nikolais pri centru Dance Galley - Professional training center for modern and contemporary dancers, a trenutačno pohađa specijalizaciju iz Ekspresivne pedagogije na Sveučilištu Roma Tre u Rimu.

 

Plesne radionice održavat će se i tijekom ljetnih mjeseci u večernjim satima, a iz Udruge građana "Kulturni krug" pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

 

Iz kategorije: Kultura