Datum objave: 24. Travanj 2017

Zbog Antona Dobre HNS u Šibeniku ide na izbore sam,a ne sa SDP -om

Diana Ferić
Diana Ferić

HNS u Gradu Šibeniku samostalno izlaze na predstojeće izbore u Gradu Šibeniku jer im je, bila neprihvatljiva kandidatura Antona Dobre na listi SDP –a, kako je na današnjem predstavljanju njihovih kandidata za gradonačelnika Šibenika i njegove zamjenika objasnio Frane Malenica, kandidat HNS-a za gradonačelnika Šibenika.

"Mjesecima smo pregovarali sa šibenskim SDP-om o predizbornoj suradnji, ali su se oni u finišu odlučili za Antona Dobru, tada aktivnog člana HDZ-a što je za nas bilo potpuno neprihvatljivo“, kazao je Malenica.

Kandidati za njegove zamjenike su Neven Periša i Goran Horvatović.

Malenica je obećao plansku, a ne, kako su rekli, stihijsku gradnju infrastrukture i rješavanje gospodarskih problema.

Neven Periša je kazao kako računaju na ljude koji godinama apstiniraju od izlaska na izbore jer će u njima, kako smatra, prepoznati poštene ljude koji ih neće prevariti . „Ja vjerujem u grad Šibenik i napravit ću sve da Šibenik vjeruje u mene“.

Najveće bogatstvo koje grad posjeduje su on sam i njegovi ljudi i okolica, ali to nitko ne iskorištava. Mi možemo pokrenuti poljoprivredne i druge gospodarske aktivnosti, a ne da kao do sada živimo samo tri mjeseca od turizma.
„Mi smo jedna od gradova koji ima puno kulturnog bogatstva koje je malo iskorišteno. Vjerujem da možemo vratiti grad Šibenik tamo gdje pripada i gdje zaslužuje biti, da našoj djeci vratimo bolji Šibenik. Mi to možemo jer nismo potkupljivi. Neopterećeni smo moći, društvenim statusom i novcem jer smo to već stekli. Mi smo jedina opcija svima kojima je ovo što radi HDZ neprihvatljivo, a jednako im je neprihvatljiv SDP jer mi nećemo izdati birače“, zaključio je.

Iz kategorije: MOK