Datum objave: 14. Travanj 2017

Iskoristite još danas blagdanski popust za kupnju ulaznica za koncert Hladnog piva u Šibeniku

Iskoristite još danas blagdanski popust za kupnju ulaznica za koncert Hladnog piva u Šibeniku
Diana Ferić
Diana Ferić

Koncertom kultnog punk rock benda Hladno pivo u subotu, 15. travnja, u hangaru bivše vojarne Bribirski knezovi u Šibeniku, udruga P.A.R.K. privodi kraju sedmo izdanje dvodjelne kulturno – glazbene manifestacije Kulturaljka 2017.

Ako ste čuli da je Hladno pivo na turneji pa se mislite priskočiti koncert u Šibeniku, Igor Bergam, prvi čovjek P.A.R.K.-a, ima veoma dobar razlog zašto to nipošto ne biste smjeli učiniti.

-Hladno pivo dolazi posebno kad nas. I to ne sviraju samo zadnji album 'Dani zatvorenih vrata' nego sve najbolje s dosadašnjih osam albuma – kazao je Bergam.

Koncertno finale Kulturaljke ujedno je i uvertira u početak koncertne sezone ili sezone ljetnih festivala zbog čega mnogi već sedam godina tradicionalno hodočaste na mjesto gdje počinje najbolji ljetni provod.

-Kulturaljkom želimo ukazati na goruće probleme mladih u svim sferama lokalne zajednice; od kulturne ponude, manjka mjesta za realizaciju iste, ali i pokazati da je unatoč problemima moguće ostvariti neke svoje mladenačke ideje i dokazati se u svijetu odraslih. Želimo biti vjetar u leđa novim generacijama i ponuditi im kvalitetnu zabavu. Hladno pivo i bendovi koji će nastupiti uz ovogodišnjeg headlinera po onome što daju publici daleko su ispred većine toga što smo imali priliku slušati proteklih mjeseci u Šibeniku, a vjerujem da će nakon Kulturaljke, nakon koncerta Hladnog piva sve krenuti nabolje do neke nove zime – kazao je Bergam.


 

Iz kategorije: Kultura