Datum objave: 17. Ožujak 2017

Tako mi to radimo: Knin u iščekivanju premijere dokumentarca o dečkima koji mijenjaju sliku grada

Tako mi to radimo: Knin u iščekivanju premijere dokumentarca o dečkima koji mijenjaju sliku grada
Šibenik News
Šibenik News

Krajem mjeseca, Kninjane očekuje itekako zanimljivo događanje. Riječ je o promociji dokumentarnog filma 'Tako mi to radimo' koja će se održati 30. ožujka  u Domu HV u Kninu.

 

'Tako mi to radimo' kroz vremenski period od tri godine govori nam o momcima koji kroz glazbu i aktivizam nastoje promijeniti percepciju Knina kao grada slučaja. U vrlo kratkom vremenu uz suradnju sa produkcijskom kućom Jedina iz Splita, izbacuju nekoliko glazbenih spotova koji im otvaraju vrata za glazbenu suradnju s Marinom Ivanovićem Stokom, FilTilenom, Ludinom itd., te u Kninu oživljuju zamrlu hip hop scenu.

 

Ovaj film definitivno nije samo film u glazbi. On u sebi nosi i određenu dozu optimizma i poticaja svima nama mladima, a pogotovo onima koji misle kako ih sredina u kojoj žive sputava u vlastitom uspjehu.

 

Ulaz na promociju filma je besplatan, premijera počinje u 19 sati, a nakon toga planiran je after party u caffe baru Škafić.  Dj Tola vrti muziku uz nastup Swata Team trap grupe iz Trogira uz akcijske cijene pića. Event se može pratiti i putem Facebooka klikom na poveznicu - KNIN.

 

Inače, dokumentarni film potpisuje produkcijska kuća Jedina.hr iz Splita. Redatelj je Zvonimir Pavlinović, producent Željko Skoko, a koprodukcija Kino klub Split. Također, važno je napomenuti kako je film nastao u suradnji s glazbenom produkcijom Lawless Music iz Knina.

Iz kategorije: Kultura