Datum objave: 16. Ožujak 2017

Sedam godina vjernosti modi: Opće oduševljenje novom kolekcijom brenda Design by Roza

Sedam godina vjernosti modi: Opće oduševljenje novom kolekcijom brenda Design by Roza
Snježana Klarić
Snježana Klarić

Nova kolekcija brenda Design by Roza za proljeće 2017. šibenske modne dizajnerice, Rozalije Banovca nastajala je u znaku broja sedam. I to s razlogom, tj. više njih. Naime, '7 years' naziv je kolekcije kojom dizajnerice obilježava sedam godina rada, sedmu kolekciju te isto toliko editorijala za modnu marku koju krasi ženstvenost čak i onda kad Rozalija napravi odmak od klasičnih krojeva.


Odjeća iz proljetne kolekcije je vani, a u njoj nema svečanih haljina na koje je Rozalija navikla svoje klijentice. Casual odjevni komadi u interpretaciji Rozalije Banovac, a pod etiketom Design by Roza zadržavaju prepoznatljiv potpis dizajnerice, a radi se, naravno, o kombiniranju materijala i uzoraka što Rozalijine ready to wear komade čini drugačijim od ostalih čak i kad se priklanja puff rukavima koji će obilježiti proljetne kolekcije ove godine.

 

 

Veselo, šareno, ženstveno i osvježavajuće epiteti su koji krase kolekciju u cijelosti koja je uspjela zadržati i unikatnost i posebnost jer je svaki komad izrađen u samo nekoliko primjeraka.

 

Za zaštitno lice, dizajnerica je angažirala lijepu Anđelu Rončević, blogericu iz Šibenika. Zanimljivo, cijelu kampanju oko kolekcije odradile su šibenske ženske snage. Uz Rozaliju i Anđelu, tu su još Sanja Lydia Kulušić koja potpisuje koncept i fotografije, zatim Meri Kardum iz frizerskog salona Family te Katarina Maglov, šminkerica.

 


Komadi iz kolekcije '7 years' potražiti se mogu u showroomu brenda Design by Roza na Šubićevcu. Modni znalci dižu palac gore za sedmu kolekciju u čijim komadima nijedna žena neće biti neprimjetna.

Iz kategorije: Kultura