Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 25 Siječanj 2017 10:13

Ivan Bubalo o Miši: Kad se njegove pjesme ne budu pjevale, znači da nema Hrvatske

Napisao: 
Ivan Bubalo o Miši: Kad se njegove pjesme ne budu pjevale, znači da nema Hrvatske

Ivan Bubalo, poznati glazbeni menadžer iz Splita, netom nakon što je izašao iz splitske bolnice gdje je završio zbog komplikacija uslijed gripe, najnoviji post na društvenoj mreži Facebook posvetio je legendi hrvatske glazbe, Mati Miši Kovaču.

 

Dugogodišnji estradni menadžer nahvalio je šibenskog glazbenika, neponovljivu zvijezdu u čijem su koncertu nakon dugog godina uživali i njegovi sugrađani u šibenskom Docu u rujnu prošle godine.

 

- Ako se ikad desi da se njegove pisme ne pivaju u narodu...to će značiti da više nema Hrvatske - poručio je Bubalo svijetu putem Facebooka.

 

Prije toga napomenuo je da je to njegovo mišljenje nakon 36 godina rada na hrvatskoj estradi tijekom kojih je bio menadžer i samom Miši koji je, pak, 24 puta rasprodao veliku dvoranu u Gripama, Poljud, Noć svijeća te stotine ostalih koncerata po Europi i Americi.

 

- Na prvom mistu - bez konkurencije - ustvrdio je Bubalo.

 

Objavljeno u Kultura i zabava

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!