Datum objave: 11. Siječanj 2017

Love International ima nova imena za rajskih tjedan dana u Tisnom

Šibenik News
Šibenik News

Love International objavio dodatna imena koja će u tjedan dana nastupiti u The Garden Resortu u Tisnom. Od 28. lipnja do 5. srpnja dolaze Tony Humphries, Heidi, Midland, Prosumer, Gerd Janson, Job Jobse, Studio Barnhus uz Axela Bomana, Kornel Kovacsa i Petter Nordkvista, Young Marco, PBR Streetgang, Bill Brewster, Frank Broughton, Moxie, Saoirse, Unabombers, Darshan Jesrani. Dostupne su jeftinije dnevne i tjedne ulaznice za regiju.

 

Love International je predstavio drugi val imena koji će nastupiti u Tisnom ovog ljeta. Prekrasna oaza The Garden Resort smještena u malom zaljevu na Jadranskom moru od 28. lipnja do 5. srpnja ugostit će drugo izdanje Love International festivala.


Festival se nakon debitantskog izdanja već nametnuo kao jedan od najprepoznatljivijih u regiji. Nastavljajući naslijeđe kultnog The Garden Festivala, a stvarajući vlastitu magiju, rasprodano prvo izdanje je privuklo 2500 zaljubljenika u glazbu i pustolovinu na moru koji su iz cijelog svijeta došli uživati u tjedan dana odmora sa sjajnom glazbenom pozadinom.


Spajajući ta dva elementa u jedinstvenu priču na našoj obali, Love International nudi posebno iskustvo. Od sjajnih zabava na brodovima, do plesa u Barbarella’s klubu na otvorenom do zore ili Sunrise Sessions akustičnih jutarnjih svirki, pa sve do novih uspomena s novim prijateljima, plesa pored kristalno čistog mora, pored maslina ili istraživanja ribarskog mjestašca Tisno, sve je to uklopljeno u tjedan dana posebnog iskustva.


Neka od najboljih imena iz elektroničke glazbe već su otkrivena, poput The Black Madonna, Ben UFO, Palms Trax, Optimo, Craig Richards, Paranoid London, Jazzanova, Horse Meat Disco, Leon Vynehall i Mood II Swing koji pokrivaju sve na spektru žanrova poput house, disco, techno, electronica, Balearic, funk, acid ili Italo.
Nova postava imena otkriva sjajan lineup i neke premijerne nastupe koji se priključuju festivalskoj obitelji.


Tony Humphries se može pohvaliti s gotovo četiri desetljeća iskustva, jedan od Kiss FM pionira, nastupao je u legendarnom američkom klubu Zanzibar kao resident DJ, a zaslužan je i za jedan od najranijih Fabricovih mixeva te je remiksirao sve od Soul II Soul do Janet Jackson. Tony je pravi house znalac, a na Love International donosi neke od najvećih klasika. Heidi donosi svoj house i techno potpis u Tisno, a kao jedna od najcjenjenijih DJ-ica i producentica nastavlja oduševljavati klubove i festivale diljem svijeta. Baš kao što je i Midland oduševio sa svojim “Final Credits” albumom prošle godine, te nam se vraća u Tisno. Vraćaju se i dvije legende Prosumer i Gerd Janson, a obojica su istraživači disco, electronic, party čudesa i rariteta, koje rado zavrte na pozornici uz plažu ili u klubu Barbarella’s do zore, pa očekujte puno zabave uz ovaj dvojac.


Jedno od trenutno najboljih imena u Europi, Job Jobse, dolazi u Tisno. Nastupao je posvuda, od Burning Man festivala, do Panorama Bara, vodi Life and Death label, i jedno je od imena koje je u stalnom usponu. Axel Boman dovodi svoju Studio Barnhus ekipu na Love International festival. Trio kojeg uz Axela čine Kornel Kovacs i Petter Nordkvist su ujedno i trojac iza labela i studija koji glazbu čine zabavnom i plesnom, baš kao što to radi i Young Marco kada je iza pulta.


Još mnoštvo imena je dodano na lineup. S više od 20 godina iskustva u partyjima sve od New Yorka do Londona, Bill Brewster i Frank Broughton znaju što ljude tjera na ples, a debitantski nastup na Love International donosi mnoštvo disca iz radionice ovih hvaljenih DJ-eva, pisaca i ikona. Duo Unabombers iz Manchestera donosi svoj eklektični potpis na festival, a priključuju im se sunarodnjaci Jason Boardman, Moonboots i Balearic Mike. Vraća se i Darshan Jesrani iz Metro Area, kao i legenda iz Leedsa Tristan Da Cunha; a tu je i mnoštvo novih imena elektroničke glazbe kao što su Moxie, Saoirse, Man Power i Krywald & Farrer, a svatko donosi svoje selekciju najboljeg iz elektroničke sfere.


Sjajni Ilija Rudman dolazi na domaći teren, a vraćaju se i prijatelji i obitelj koja je od početka s The Garden Festival i Love International pričom - PBR Streetgang, Maxxi Soundsystem, Dan Beaumont, Krankbrother, Peak & Swift, Lord Of The Isles, James Holroyd, Justin Van Der Volgen i Medlar. Još sjajnih dodataka je u obliku imena kao što su Alex Dallas, Andy Hart, Apiento, Beautiful Swimmers, Christophe, Dave Harvey, Ess O Ess, Gatto Fritto, Glowing Palms, Harvey Sutherland, Heidi Lawton, Hodge, House of Traps, Heurta, Ian Blevins, Jaime Rad, Kelvin Andrews, Last Waltz, Lauer, Lexx, Loverfingers, Mark Seven, Moscoman, Mudd, Mr Price, Paramida, Phil Mison, Red Rack Em, Ron & Neil, Rug Dug, Steve Kotey, Tornado Wallace i Waifs and Strays, a svi su zaduženi za ples pod suncem i zvijezdama.


Sjajan popis partnera, labela, medija i kolektiva koji će se priključiti Love International festivalu i režirati pozornice, zabave na brodovima i u klubu Barbarella’s čine Aficionado, Banoffee Pies, Beats In Space, Crack Magazine, Disco Knights, Dirtytalk, Down To The Sea and Back, ESP Institute, Firecracker Recordings, Flux, Gottwood, Electric Chair, Futureboogie, Infolk, Just Jack, Krankbrother, Leftfoot, Lowlife, Magic Door, Not An Animal, Percolate, Ransom Note, Resident Advisor, Rhythm Sister, Ruff Kutz, Road To Nowhere, Shapes, Stevie Wonderland, Studio 89, Test Pressing, Tief, Trouble Vision, Warm i Wolf Music.


Njegujući jedinstveni osjećaj intimnosti u inspirativnom okruženju, Love International Festival smjestio se u The Garden Resortu u Tisnom, okružen borovim šumama, blistavim morem, sve u intimnosti malog zaljeva. Tijekom dana očekuju vas opušteni tonovi dok uživate na suncu, a noć donosi preobražaj lokacije u festival koji je smješten uz more. Sve to privlači mnoštvo posjetitelja iz cijelog svijeta koji žele opušteni odmor, ali i nezaboravno festivalsko iskustvo u jednom.
 

Ulaznice
Dostupne su jeftinije dnevne i tjedne ulaznice za zemlje regiju u sustavu Entrio.hr.
 

Iz kategorije: Kultura