Datum objave: 28. Studeni 2016

Super 7. izdanje: Krenule prijave za Supertoon koji od ove godine ima i novu kategoriju

Super 7. izdanje: Krenule prijave za Supertoon koji od ove godine ima i novu kategoriju
Šibenik News
Šibenik News

Organizatori Supertoona, prvog međunarodnog festivala animacija na, kako kažu, ljepšoj obali Jadrana, najavljuje svoje sedmo izdanje. Raspisali su natječaj za sedmu godinu u kojoj najavljuju i jednu novost. 

 

- U svom sedmom izdanju Supertoon otvara novu kategoriju studentskog kratkog animiranog filma. Ovim potezom nadamo se dovesti studente u fokus ovogodišnjeg izdanja, omogućiti studentima da prikažu svoje radove te okrenuti festival budućnosti. Pozivamo sve autore i producente kratkih animiranih filmova nastalih poslije 1. sječnja 2015. godine da ih prijave u neku od kategorija - poručuju Supertoonovci.

 

A kategorije su ove:

- Međunarodne konkurencije kratkih animiranih filmova
- Međunarodne konkurencije kratkih animiranih filmova za djecu
- Međunarodne konkurencije animiranih glazbenih videa
- Međunarodne konkurencije animiranih namjenskih filmova
- Međunarodne konkurencije studentskih kratkih animiranih filmova

 

Više informacija o uvjetima natječaja, kategorijama natjecanja i nagradama možete pronaći u Pravilniku festivala. Pažljivo ih pročitajte prije završetka ispunjavanja prijavnice i slanja svoga filma. Registracijom za sudjelovanje na sedmom Supertoonu smatrati će se kao prihvaćanje festivalskih pravila.

 

Prijavnica / Pravilnik

 

Prilikom prijave filma, podnositelj zahtjeva prihvaća da film može biti izabran za prikazivanje u bilo koju od natjecateljskih kategorija ili u popratnom dijelu programa. Obrasci za prijavu i filmovi moraju biti zaprimljeni do 15. ožujka 2017.

 

Online prijava:


Da biste poslali svoj film, molimo koristite online prijavnicu na http://www.supertoonfestival.com/entry.html. Za potrebe selekcije fimove možete slati u digitalnom obliku preko www.wetransfer.com.

 

Samo filmovi proizvedeni u periodu od 2015.-2017. i pod uvjetom da na sebi imaju engleski podnaslov (ukoliko nisu iz engleskog govornog područja) mogu biti predstavljeni na festivalu. Festival ne naplaćuje nikakvu kotizaciju. Konkurencija izabranih filmova bit će objavljena na službenoj stranici festivala ne kasnije od 31. ožujka 2017 te će svi prijavljeni biti obaviješteni o rezultatima i konačnoj odluci selekcijske komisije putem emaila.

 

 

Iz kategorije: Kultura