Ponedjeljak, 31 Listopad 2016 14:43

Dizajnericu Mariju Kulušić sve češće hvale strani modni magazini

Napisao: 
Dizajnericu Mariju Kulušić sve češće hvale strani modni magazini

Marija Kulušić, dizajnerica sa zagrebačkom adresom, a obiteljskim korijenima iz sela Ključ kraj Miljevaca, u šibenskom zaleđu, polako, ali sigurno osvaja svijet mode van granica Lijepe Naše. Nakon što su se njeni radovi našli na stranicama talijanskog Voguea, Marija nastavlja oduševljavati urednike modnih magazina. 

 

Magazin za umjetnost i modu sa sjedištem u Njemačkoj, Kaltblut pisao je o dizajnerici u rubrici 'One to watch' (Imati u vidu). 

 

- Iza njenog dizajna uvijek stoji priča ili koncept oko kojeg stvara kolekciju. Njena pažnja osobito je fokusirana na detalje i na tkaninu dok istovremeno traga za novim rješenjima i siluetama. Njen rad najčešće je opisan kao kompleksni minimalizam - stoji u tekstu koji prati niz fotografija odjeće iz nove kolekcije koju mnogi hvale.

 

 

Cijeli tekst o Marijinoj kolekciju, odnosno njenom radu praćenim pripadajućim fotografijama pogledajte klikom na poveznicu - MODA. 

 

 

 

Naslovna fotografija: Marija Kulušić, Facebook 

 

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!