Datum objave: 17. Listopad 2016

Maria Krnić nada se uspjehu još jedne Maio kolekcije - 'Play a Game'

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Mlada šibenska modna dizajnerice, Maria Krnić, s diplomom talijanske škole mode i dizajna Callegari,  nastavlja uspješnim putem 'Olivera Twista', muške kolekcije kojom je oduševila regiju, a koja izlazi pod brendom jednostavno nazvanim Maio.

 

- Nakon prve muške kolekcije s kojom sam prošla od Fashion Incubatora Portanova, BAFE u Beogradu i nakon koje sam najesen od 60 dizajnera izabrana i pozvana na Ljubljana Fashion Week, mogu se samo nadati da će i nova kolekcija tako dobro proći – priznala je autorica iznimno zanimljive kolekcije kojom je na spomenutim revijama predstavljala ne samo sebe, već modni svijet Hrvatske.

 

 

FOTO: Muška kolekcija 'Oliver Twist'

 

Nova kolekcija koju spominje namjenjena je muškarcima i ženama te će pod nazivom 'Play a Game' premijerno biti prikazana na idućoj BAFE (Balkan Art Fashion Event) reviji koja će se održati u studenom.

 

- BAFE je za mene jedno od najljepših iskustava, s hrpom divnih ljudi, a prije svega profesionalnosti samog događaja – kazala je Maria, dodajući da ovo prvi put da se poigrala s modnim dodacima kao što su torbe, rukavice i ostalo.

 

Foto: Detalj nove kolekcije 'Play a Game'

 

Za više detalja morat ćemo pričekati studen izdanje BAFE-a.
 

Iz kategorije: Kultura