Ponedjeljak, 17 Listopad 2016 09:37

Kninska crkva i jadrijska kuća Ante Vrbana u finalu europske nagrade!

Napisao: 
Kninska crkva i jadrijska kuća Ante Vrbana u finalu europske nagrade!

Hrvatskom arhitektu šibenskih korijenja, a svjetskog glasa, Anti Vrbanu smiješe se neka nova priznanja za već nagrađene radove. Radi se o Crkvi Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu te Cameleon Beach House Jadrija nedaleko Šibenika koja je u vlasništvu samog arhitekta. Oba projekta već su nagrađena regionalnom nagradom International Property Awards 2016., a sad su i u finalu nagrade za najbolje u svojim kategorijama u Europi.

 

 

Službeno proglašenje dogodit će se na svečanoj dodjeli nagrada, 27. listopada u Londonu u Marriott hotelu. Inače, nagrade International Property Awards dodjeljuju se od 2005. godine u četiri glavne kategorije: razvoj, unutarnji dizajn, arhitektura te nagrade za zaposlene u prodaji nekretnina.

 

Foto: Ante Vrban Facebook 

 

Najbolje ocijenjeni natjecatelji iz svake pojedine regije automatski sudjeluju i u ukupnim International Awards, nagradi svjetske izvrsnosti, dok ocjene dodjeljuje niz osoba svjetskog glasa iz struke.

 

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!