Datum objave: 06. Listopad 2016

Novi grafit za Dražena Petrovića potaknuo Šibenčane da iznesu zanimljive prijedloge

Novi grafit za Dražena Petrovića potaknuo Šibenčane da iznesu zanimljive prijedloge
Šibenik News
Šibenik News

Novi grafit posvećen Draženu Petroviću  potaknuo je Šibenčane da iznesu svoje prijedloge, komentare o tome što je Grad za Dražena učinio ili nije. Šibenski funcuti odradili su vrhunski posao s novim grafitom. Učinili su to pod okriljem noći, a prve zrake jesenskog sunca na vidjelo su iznijele da košarkaški Mozart živi vječno. 

 

- Ne mogu virovat 23 godine nakon tragedije, ovi jebeni takozvani političari, sportskoj dvorani da ne daju ime po tom velikanu. Zato ću sada inicirati to. Pa stvarno u Šibeniku je najmanje šibenskog duha. Idemo ljudi akcija - samo je jedan od komentara koji se mogu pronaći na društvenim mrežama ispod fotografija s Draženovim likom. 

 

Neki su otišli korak dalje pa smatraju kako ne bi bilo loše ljubiteljima ulične umjetnosti dati oduška i pustiti ih da uljepšaju zid šibenskog zatvora. 

 

- Postoji onaj debilni zid pored zgrade suda, a nasuprot policijske postaje koji bi trebalo vizualno srediti, pa ovom prilikom pozivam sve odgovorne da daju pristanak da se taj zid oslika grafitima kao u gore navedenom slučaju, pa će cijeli taj kvart potpuno drugačije disati i dati mu urbani izgled. Trebalo bi možda organizirati tu nekakav festival grafitnog slikarstva ili ga dati funcutima da ga grafički osmisle - poručio je jedan Šibenčanin.

 

 

 

 

Iz kategorije: Kultura