Datum objave: 05. Listopad 2016

Šibenik i Severina - savršena kombinacija koja osvaja regiju

Šibenik News
Šibenik News

Vijest da Severina Kojić boravi u Šibeniku i da lebdi šibenskim ulicama u rekordnom je roku obišla Lijepu Našu, a upravo zbog njene popularnosti makedonska tvrtka Pelisterka izabrala ju je za zaštitno lice svoje nove reklamne kampanje za svoju vodu. Za mjesto snimanja izabrali su Krešimirov grad i o tome nisu dugo dvojili.

 

Prema riječima Eli Peševe iz tvrtke Pelisterka, producentska agencija iz Šibenika im je ponudila nekoliko lokacija za snimanje spota i to Istru, Split, Dubrovnik i Šibenik, ali oni su bez puno razmišljanja izabrali Šibenik:

 

- Čim smo vidjeli lokaciji rekli smo da je to ono što nam treba. Lokacija je u skladu sa sloganom naše vode Pelisterka i sve je lako. Ovdje smo na jednom mjestu dobili povijesnu arhitekturu,  more, sunce i ljude koji izgledaju opušteno. Prvi dan snimanja potvrdio je da nismo pogriješili - kazala je Eli. 

 

Razlog zbog kojeg su izabrali Severinu da bude nositeljica kampanje nije nimalo iznenađujuć.

 

- Naša je voda proteklih osam godina kao zaštitino lice imala neku poznatu ženu iz Makedonije - pjevačice, voditeljice novinare. Sada Pelegrinku počinjemo plasirati na tržište cijelog Balkana, u Bugarsku, Albaniju, Crnu Goru, Srbiju i  ocijenili smo da je Severina u svim tim državama popularna i rado viđena - istaknula je.

 

Naslovna fotografija: Severina  Instagram

Iz kategorije: Kultura