Datum objave: 05. Listopad 2016

Šibenski pjevač Marko Škugor pjeva na humanitarnom koncertu Hrvatske udruge leukemija i limfom

Šibenski pjevač Marko Škugor pjeva na humanitarnom koncertu Hrvatske udruge leukemija i limfom
Šibenik News
Šibenik News

Tomislav Bralić i klapa Intrade održat će u petak, 7. listopada, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru humanitarni koncert, a kao gost na pozornici će im se pridružiti šibenski pjevač Marko Škugor.

 


Organizator koncerta je Hrvatska udruga leukemija i limfom koja obrazuje i pomaže oboljelima od hematoloških bolesti, a sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe. Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice su danas krenule u prodaju na blagajni kazališta po cijeni od 60 kuna.

 


- Drago nam je da na ovaj način možemo pomoći Udruzi leukemija i limfom kao i socijalnoj samoposluzi sv. Frane. Odavno nismo nastupili u Zadru, veseli me koncert i nadam se da će kazalište biti puno da zajedno pomognemo koliko možemo, kazao je Tomislav Bralić.


Dobra zabava uz Tomislava Bralića i klapu Intrade je zagarantirana uz njihove hitove poput 'Croatio, iz duše te ljubim', 'Zalutali pogled', 'Ne mogu te prestat jubit', 'Stina pradidova' i još mnoge pjesme koje su Intrade postavile na sam vrh klapske scene. 


S njima će zapjevati i izvrsni Šibenčanin Marko Škugor kojeg mnogi nazivaju najboljim mladim tenorom u Hrvatskoj. Marko je publiku osvojio pjesmama 'Samo ti si' s kojom je pobijedio na ovogodišnjoj šibenskoj šansoni, 'Srce južnjačko', 'Dalmatinska vilo' i 'Oće duša vanka tila'.

 

Klapa Intrade i Marko Škugor priuštit će Zadranima pravu dalmatinsku rapsodiju, a kad se tome pridoda humanitarna nota, HNK Zadar je definitivno mjesto gdje želite provesti petak navečer.

Iz kategorije: Kultura