Datum objave: 05. Listopad 2016

Članovi udruge 'Mladi u EU' predstavljaju kampanju 'Time to move'

Šibenik News
Šibenik News

Udruga mladih 'Mladi u Europskoj uniji'  organizira predavanje na Veleučilištu u Šibeniku, u sklopu 'Time to move' kampanje. Cilj ove kampanje je informirati mlade o korisnim izvorima informacija i o mogućnostima za međunarodnu mobilnost te povećati vidljivost multiplikatora Eurodeska. 

 


Predavanje će održati u četvrtak, 6. listopada, s početkom u 12 sati, a od 9 sati biti će postavljen štand u holu, putem kojega ćemo informirati zainteresirane te dijeliti promotivne materijale o Erasmus-u, EVS-u i 'Time to move' kampanji.


- Na predavanju ćemo upoznati studente i opću populaciju mladih sa Garancijom za mlade i otkriti kako im ta mjera može pomoći u bržem traženju posla. Također, predstavit ćemo Europsku volontersku službu (EVS), kao i program Erasmus+, otkrivajući im prednosti koje proizlaze iz sudjelovanja na njima. Predavanje ćemo tematski podijeliti tako da će svaki govornik izlagati temu iz područja u kojem je aktivno sudjelovao i gdje ima najviše iskustva - poručuju iz Udruge.

 

Na predavanju će izlagati: Matej Matić (volonter Udruge mladih „Mladi u EU“) – EVS, Martin Mrša (djelatnik Udruge mladih „Mladi u EU“) - Erasmus+.

 

- Sudionici iz Šibenika govorit će o dojmovima sudjelovanja na seminaru koji je organizirala udruga 'Aefis Juventud International' u sklopu velikog projekta Erasmus+, a koji je održan na Siciliji - kažu iz Udruge, a o tome će govoriti Vinko Livaković (djelatnik udruge mladih „Mladi u EU“) - Garancija za mlade.

 

Iz kategorije: Kultura