Nedjelja, 18 Rujan 2016 13:47

U ex hotelu Krka: Pridružite se u večeri poezije posvećene Šibeniku

Napisao: 
U ex hotelu Krka: Pridružite se u večeri poezije posvećene Šibeniku

Što spaja Betinjanina Dinka Škevina, Šibenčanina Franu Bilića i Slavonca Stanka Ferića?! Odgovor je poezija i privrženost Šibeniku što će i pokazati na večeri poezije najavljenoj za večeras s početkom u 20 sati,  koja će se pak održati u prostorijama bivšeg hotela Krka na šibenskoj rivi. 

 

Škevina mnogi poznaju kao pjesnika, za Bilića svi znaju da je tekstopisac, a za Ferića mnogi će na prvu pogoditi da je novinar no tek rijetki znaju da potonji pišu stihove na temu Krešimirovog grada.

 

Svoju će poeziju čitati u sklopu manifestacije 'Šibeniče ti si stina' kojom udruga Volim Šibenik i Ruža Hrvatska sa Žirja uz podršku Državnog arhiva u Šibeniku i Memorijalno - dokumentacijskog centra Domovinskog rata obilježavaju 25. godišnjicu Spomendan Rujanskog rata.

 

Pozivaju se svi da dođu u što većem broju i ne samo to, pozivaju svi oni koji pišu pjesme u čast voljenog grada da se pridruže za mikrofonom i svoju poeziju podijele sa svima.

 

Dakle, večeras, 20 sati, bivši hotel Krka u Šibeniku.  

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!