Srijeda, 14 Rujan 2016 11:35

Završni salsa party u Šibeniku: U subotu plešemo uz East Side Salsa!

Napisao: 
Završni salsa party u Šibeniku: U subotu plešemo uz East Side Salsa!

Na Trgu Republike Hrvatske u Šibeniku,  u subotu, 17. rujan, 21 sat plesni klub „East Side Salsa“ i Turistička zajednica grada Šibenika organiziraju veliki plesni party na otvorenom.

 

- Zatvaramo ljetnu sezonu plesom na otvorenome, stoga vas sve pozivamo da uveličate ovaj veliki salsa party ispred Šibenske katedrale. Kao i svakoga puta čeka vas odlična glazba, rasplesana ekipa i vrhunska zabava... svratite, zaplešite... guštajte s nama...Naći će se dobre glazbe za svačiji ukus - poručuju iz salsa kluba.

 

Zabavom na otvorenom, koja će trajati do ponoći, zatvara se ljetna sezona plesa na otvorenom.  Ovaj plesni klub će i ove godine započeti novi tečaj u Šibeniku te se svi zainteresirani mogu informirati na Facebook stranici plesnog kluba „East Side Salsa“.

 

East Side Salsa je plesni klub otvoren prije tri godine sa sjedištem u Podstrani, a već dvije godine organizira treninge i zabave u Šibeniku, Zadru i Splitu.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!