Nedjelja, 04 Rujan 2016 14:15

Uvijek u dobrom društvu: Britanskom Elleu Šibenik na prvom mjestu

Napisao: 
Uvijek u dobrom društvu: Britanskom Elleu Šibenik na prvom mjestu

Britansko izdanje modnog magazina Elle donosi priču o Hrvatskoj koja je dovoljno dobra za planetarno poznata imena iz svijeta showbusinessa poput Beyonce ili, pak, Brada Pitta. 

 

Članak novinarke Annabelle Thorpe pod nazivom 'Hrvatska: Deset mjesta koja morate upoznati' donosi priču o, dakle, deset mjesta smještenih na Jadranu, a od kojih svaki ima svoje čari kojima osvaja posjetitelje. Hrvatska je, prema autorici, zemlja koja nudi ljetovanje za one koji žele partijati cijele dane, ali i za one koji samo žele 'chillati'.

 

Tekst koji promovira ljetovanje na hrvatskoj strani Jadranskog mora na stranicama online izdanja jednog od najpoznatijih svjetskih magazina, britanskog izdanja Ellea počinje već upoznavanjem sa Šibenikom. 

 

Thorpe izdvaja D - Resort, hotel u Mandalini, te Pelegrini, restoran u povijesnoj jezgri kao nešto što se ne smije propustiti iskusiti tijekom boravka u gradu koji, između ostalog, nudi, ugostiteljske objekte duž obale, šetnju kamenim ulicama .... 

 

Tek nakon Šibenika dolaze reklamni tekstovi o mjestima poput Hvara, Cavtata, Paga, Dubrovnika, Zadra.... 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!