Datum objave: 19. Kolovoz 2016

Bono Vox blaguje na Jadranu, nije promašio ni otok Zlarin

Šibenik News
Šibenik News

Vijest da je Bono Vox proveo noć na otoku Zlarinu odjeknula je Šibenikom i time postala konkurencija vijesti da je hrvatska olimpijka, Sara Kolak osvojila zlatno odlične u bacanju koplja u brazilskom Riju. Bono Vox, frontman planetarno popularnog irskog sastava U2 i humanitarac, usidrio se uz obalu otoka nedaleko Šibenika, a za zadnji obrok u danu odabrao je tamošnju konobu Prslika obitelji Makale. 

 

Bono je na otok doputovao u pratnji obitelji, supruge i sina.

 

- Očekivali smo gošću za koju sve treba biti pripremljeno odlično, savršeno, ali nismo očekivali da će to biti on. On je čekao sa svojim obiteljskim prijateljem. Bilo ih je 18. Jedan iznimno pristojan i pristupačan gospodin. Slikao se sa svima koji su u tom trenutku bili u restoranu i s nama kasnije tako da je to bilo pozitivno iskustvo - kazala je Romana Makale iz zlarinske konobe koja je prvi put ugostila jedno svjetski popularno ime.

 

Iako je Bono s obitelji isplovio s otoka već jutros, Zlarinjani, posebno obitelj Makale još uvijek su pod dojmom večer tijekom koje su za Bona Voxa, njegovu obitelj i prijatelje pripremili i poslužili crni rižoto, oradu s blitvom uz buteljirana vina. 

 

 

Iz kategorije: Kultura