Srijeda, 10 Kolovoz 2016 13:29

Ribarska fešta u Šibeniku u humanitarnom ozračju uz klapu Brodarica

Napisao: 
Ribarska fešta u Šibeniku u humanitarnom ozračju uz klapu Brodarica

Tradicionalna Ribarska fešta u šibenskom Docu održat će se ove subote, 13. kolovoza, s početkom u 21 sat. 

 

Iako se zadnjih nekoliko godina održavala u rujnu kako bi se utjecalo na produženje turističke sezone, Dino Karađole, direktor Turističke zajednice grada Šibenika, kaže kako je zbog 'gužve' u datumima od polovice kolovoza pa nadalje, ovo bio najadekvatniji datum koji je čak uspio doći po upitnik zbog najavljene bure.

 

Ipak, Ribarska fešta ide dalje, a u zabavnom programu Šibenčane i goste grada zabavljat će nagrađivana klapa Brodarica. Osim glazbenog programa, organizatori lokalni TZ, Grad Šibenik i dolački ugostitelji pobrinuli su se i za prikladnu gastronomsku ponudu. Na jelovniku će biti ponuđeni riblji specijaliteti te neizostavna ponuda vina šibenskih vinara.

 

Valja spomenuti kako će se jela prodavati po simboličnim cijenama, a prikupljeni novac pridodat će se dosada prikupljenom financijskom iznosu potrebnom za kupnju prilagođenog kompjutera za slijepog dječaka, Matu Bralića. Kako nam kaže Karađole, razmatra se opcija da se dio novca preusmjeri Udruzi Kamenčići. 

 

Stoga, dragi Šibenčani, ne škrtarite! Spojite ugodno s korisnim.

 

 

Piše: Snježana Klarić

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!