Datum objave: 26. Srpanj 2016

Generacija Krapljanki i Krapljana rođenih '56. proslavila šezdeseti rođendan

Šibenik News
Šibenik News

Generacija Krapljanki i Krapljana rođeni 1956. godine okupila se proteklog vikenda u Brodarici gdje su zajedno proslavili svoj 60. rođendan. Velikom slavlju oko četrdeset Krapljanki i Krapljana nisu prisustvovali svi prijatelji i poznanici rođeni iste godine jer je netke od njih životni put odveo preko Velike bare, u Ameriku, a neki su ranijih godina napustili ovaj svijet.

 

Generacija otočana rođena 1956. godine razišla se ne samo po Lijepoj Našoj pa ih se može pronaći na adresama u Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Zagrebu ili Rijeci, a djedovine se sjećaju i oni u dalekoj Australiji.

 

Među onim koji nisu stigli na veliko slavlje je i prva učiteljica krapljanske osnovne škole Senka Sebrek koja stanuje u Puli, a do koje njeni bivši učenici uspjeli doći. 

 

Rođendansko slavlje uključilo je misu zadušnicu za sve drage prijatelje koji su napustili ovaj svijet, dok je zajedničko fotografiranje pripadnika godišta '56. označilo početak rođendanske veselice na zajedničkoj večeri punoj lijepih uspomena koje su se stvarale kroz proteklih šest desetljeća.

 

Iz kategorije: Kultura