Petak, 22 Srpanj 2016 10:56

Pridruži se: Zlarin zove na snimanje milenijske fotografije

Napisao: 
Pridruži se: Zlarin zove na snimanje milenijske fotografije

S otoka Zlarina pozivaju sve mještane, prijatelje i ljubitelje Zlarina da se 30. srpnja, s početkom u 18.30 sati, pridruže snimanju milenijske fotografije. 

 

Zadnja ovakva fotografija na kojoj su Zlarinjani sudjelovali bila je Tijatova rođendanska.

 

- Sada Facebook grupa Tijat u <3 i fotograf Šime Strikoman žele u čast našem Dadi napraviti milenijsku fotografiju u obliku koraljne ogrlice. Kako i ne bi kad je to bila njegova dugo iščekivana, a neostvarena želja. Za potrebe snimanja imat ćemo i posebnog gosta – voljenog nam Tijata koji će besplatno prevesti sve zainteresirane iz Šibenika te se nakon poziranja na zlarinskoj rivi vratiti u grad. Okupljanje je u 18:30h kada krećemo s raspoređivanjem sudionika. Jedini uvjeti za sudjelovanje su da svi dođete u crvenim majicama i da se prethodno upišete u uredu Turističke zajednice! Samo fotografiranje će se održati u 19h iz helikoptera te svi moramo biti spremni. Ubrzo nakon fotografiranja bit ćete u mogućnosti i kupiti Koraljnu milenijsku fotografiju - poručuju sa Zlarina.

 

Izuzev onih koji dolaze iz Šibenika, 29.07., u 18h bit će 10-minutna proba na Rivi.bu.

 

Polazak Tijata (nevezano za redovnu liniju) na dan snimanja fotografije 30. srpnja,. iz Šibenik u 18:30h, a povratak u 19:45h.

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!