Srijeda, 20 Srpanj 2016 17:54

Šibenčani na Ultri: "Platio sam kebab 100 kuna, ali žene su kao iz bajke!"

Napisao: 
Šibenčani na Ultri: "Platio sam kebab 100 kuna, ali žene su kao iz bajke!"

 

Među egzotičnim posjetiteljima ovogodišnjeg Ultra Europe festivala koji su do Splita potegli iz Australije, Japana, Brazila i Indije, našlo se i nešto Šibenčana. Pomalo sramežljivi i povučeni u odnosu na razularene strance koji su se ponašali kao puštena stoka, naši sugrađani su najčešće bili viđeni po zidićima van Poljuda pijuckajući i pripremajući se za ući na spektakl koji im se događa skoro kraj kuće. Popiti što više vani, da bi se unutra najmanje potrošilo, bila je mantra koje su se držali i ovog puta. Kako neće kad je 3 deca pive koštalo 35 kuna, a to je samo početak.

 

 

"Nikad u životu nisam platio običan kebab 100 kuna! Evo to mi se dogodilo večeras. Al dobro, nema veze, potrošio bi te kune i ovako, nije mi žao, jer ove žene ode su kao iz neke bajke! ispričao nam je Ivan iz Šibenika. Zbog ljepotica došli su i blizanci Bruno i Marin.

"Joooj kakve cure, pa ovo nikad nismo vidjeli. Još ćemo malo popiti ode da se opustimo i da im uletimo" kroz smijeh nam pričaju šibenska braća.

 

 

A cure su se došle prvenstvo isplesati i dobre se zabaviti. Nekako su skupile za upad, a unutra će piti vodu kažu.

 

 

Ekipa koju smo zatekli unutra, bila je već jako dobro raspoložena i imali su samo riječi hvale za dobru zabavu. Tako da su Šibenčani još jednom pokazali da su itekakve posvuduše i da su često viđeni gosti na ovakvim događanjima, bilo da se radilo od Splitu, Zadru ili drugim destinacijama.

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!