Utorak, 19 Srpanj 2016 09:16

Koncert u sklopu manifestacije 'Zvuci Krke': Uživajte uz Meri Cetinić na Roškom slapu

Napisao: 
Koncert u sklopu manifestacije 'Zvuci Krke': Uživajte uz Meri Cetinić na Roškom slapu

Legendarna hrvatska glazbenica Meri Cetinić održat će koncert na Roškom slapu u petak, 22. srpnja. 

Meri Cetinić, kantautorica iz Splita čije pjesme rado slušamo i u njima uživamo već godinama, održat će koncert dobrih vibracija i unijeti šansonijerski ugođaj glazbenim večerima uz Krku. Koncert će održati u duetu s kćerkom Ivanom Burić u izuzetnom ambijentu Nacionalnog parka „Krka“ na Roškome slapu. Ovom prigodom Meri Cetinić će izvesti svoje najveće hitove kojih je zaista mnogo: Mornareva žena, Četiri stađuna, Lastavica, U prolazu, kao i neke nove skladbe koje je snimila s Ivanom Burić na CD-u "Dozvoli mi".


Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River ove godine posvećena je prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Meri Cetinić u petak će moći sudjelovati u ekološkoj akciji u suradnji s eko udrugom „Krka-Knin“. Jedina eko knjižnica igračaka u Hrvatskoj otvara svoja vrata svim ljudima dobroga srca. Posjetitelji koncerta se pozivaju da donesu igračku i doniraju je ovom humanitarnom projektu.

 

Raspored održavanja sljedećih koncerata je:
31.7.2016. Sandra Bagarić, 20 h, Roški slap
26.8.2016. Goran Karan, 20 h, Roški slap.Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.Organiziran je besplatan prijevoz autobusom:


18.00 iz Šibenika: Poljana – tržnica – Baldekin – Vidici (nasuprot Tommya) – Konjevrate – Drinovci (ispred crkve Imena Isusova) – Roški slap dva autobusa;
18.00 iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Roški slap jedan autobus.
Povratak autobusa s Roškoga slapa je u 22 sata. 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!